BAŞKANIN MESAJI

SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM,

Büyük ve güzel bir aile olarak gördüğüm beldemiz
Seyitömer’imize hizmet için yola çıktım. Yeni döneme, “Adil, Dürüst ve Katılımcı bir Seyitömer” arzusuyla 5 yıl sürecek bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışmalara yapıyoruz.Hemşerilerimizin dertleriyle dertlenen, her anında yanında olan bir yönetim anlayışıyla çalışacağız.Beldemizin sorunlarını tek tek tespit edeceğiz.Belediyemiz adeta hemşehrilerimizin evi gibi rahatça girebileceğiniz
bir yer haline getirerek hizmet kapımızın hiç kapanmadığı mekan haline getirmektir.

Hemşehrilerimizin gönüllü katılımıyla beldemizin ihtiyaç duyduğu projeleri hızla belirleyeceğiz.Birlikte düşünüp, beldemiz için birlikte hizmet üreteceğiz.
Huzurlu, güvenli, temiz ve yaşanabilir bir Seyitömer yapmak için geceli gündüzlü çalışacağız.Seyitömer yeni dönemde çocukların yüzünün güldüğü ve insanların hayal kurduğu bir belde haline getireceğiz.
Gelecek nesillerin güvenli, huzurlu, ve sağlıklı büyüdüğü Seyitömer yaratacağız.Başta meclis toplantılarımız olmak üzere belediyemizin her türlü hizmete erişim ve iş görme,minimum zamanda ve maksimum memnuniyetle işlerimizi yürüteceğiz.

Saygılarımla;

Halil ÖZTÜRK