Öz Geçmiş

Mahmut YOL

14.08.1986 ve Kütahya doğumluyum. Evliyim ve bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuğun babasıyım. Anadolu Üniversitesi’nden Girişimcilik ve İş Kurma bölümünden mezun oldum ve ayrıca İşletme bölümünde son sınıf öğrencisi olarak eğitimime devam etmekteyim.

İş hayatıma 2004-2008 yılları arasında Seyitömer T.K.İ’de (Türkiye Kamu İşletmesi) yönetici olarak başladım. 2008-2013 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev aldım. 2013 yılından 2020 yılına kadar Kütahya Seyitömer Belediyesi’nde çeşitli kamu personeli pozisyonlarında görev yaptım. 2020 yılında Kütahya Belediyesi’ne geçerek 4 yıl boyunca Zabıta Komiseri ve ardından Zabıta Amiri olarak Ruhsat Birim Amirliği görevimi sürdürdüm. 2024 Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkanlığı Adaylığı için gerekli sürede istifa ederek daha önce görev yaptığım Seyitömer Belediye Başkanlığı’na Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Seyitömer Belediye Başkanı olarak seçildim.